Wednesday, July 6, 2011

genap setahun di uia bersamaan 21 tahun di bumi Allah

bismillahirahmanirahim
 assalamualaikum semua

 "happy birthday to me
happy birhtday to me
happy birthday to me
happy birthday to me"

 happy birthday to cik enun
happy birthday to cik enun
happy birthday to cik enun
happy birthday to cik enun kembar saya"

 mula -mula nak wat post kat cik enun..
enun..
selamat hari lahir yang ke 21
dah dapat kan msg dari saya
so seglanya dah tertulis di situ
so pas ni cepat-cepat g daftar mengundi
dan cepat2 la tukar status
dari cik ainun nadzirah hairal nuar
kepada puan ainun nadzirah hairal nuar ye
dah terbau bau dah nasi minyak nie..

**********************************

sangat2 la seronok kan bila malam2 tengah syok duk tidur tibe2 ada orang datang kejut minta minyak panas kan..
oshhh..kacau tidur betul la korang nie..
rasanya nasib kali ni baik sikit sebb my frez yang lain xada..
zatie,syahirah,nad,dayah,ema,diyana dah xde kat uia
kalau x silap hari bulan mandi tepung la jawabnya..

apa2 pun terima kasih dekat tikah shuhaimi,azie,kak yunii,aina,dan ainon atas drama "minyak panas" yang  korang lakokan  sebentar tadi walaupun lakonan korang xberapa menjadi kan..hahahhaa (gelak jahat betul la)

ok mcm biasa..macam tahun-tahun lepas
saya ada wishlist saya sendiri
orang biasanya wat wishlist masa tahun baru
tapi saya masa birthdaya saya k

ok senarai 10 wishlist saya sempena umur 21 tahun
1) ingin memiliki buku ihya ulumuddin sendiri
2) nak habiskan masa kat UIA ni dalam tempoh 3 tahun sahaja
3) nak jadi lebih baik dari masa umur 20 tahun dulu
4) ingin menjadi orang yang istiqamah dalam setiap yang dilakukan
5) dean dan deen list jadi keutamaan
6) nak jumpa kembar saya...enun..tolong tunaikan sebelum saya pergi jauh..ooo xlupa juga nak jumpa budak2 5 Ehsan dan pengawas2 sekolah batch 07
7) wishlist yang akan mengejutkan semua orang..saya nak cari dari mana asalny diri saya..means dari tulang rusuk siapa saya diciptakan..
8) nak ada buku tulisan sendiri..mungkin  akan menulis buku tentang falsafah hidup dan prinsip2 hidup...
9) bunga ros...(dah terlaksana impian ini tepat 00:30 malam)
10) biarlah hanya tersemat di lubuk hati

anyway thank a lot
dekat ku kasmawati atas dedikasi istimewa anda..terfikir gak..auto publish ke?
dekat pelakon2 drama "minyak panas"
dekat syahirah zatie dan dayah untuk hadiah 2...like3333 sangat2..
dekat yang duk hantaq msg tpt 12 malam

terima kasih banyak2
doakan saya semoga jadi yang terbaik

p/s : genap setahun menjadi pelajar rasmi UIA Gombak...





santapan 12tengah malam




terima kasih syahirah
kalau dapat yang real ni
huh xtido malam la





dayah memang memahami
dapat 2 bunga ros
like222
ala..gmbar hadiah dari zatie xnampak


 opssss..apa mksud gambar nie

ihya' ulumuddin
wishlist yang pertama

3 comments:

.E.M.A. said...

hey3.no no no.
bukan autopublish okay
bersengkang mata semalam
taknak wish mesej.hahaa

bintuawang said...

ema lalalaa..sya anggap auto publish jela ye.hri nie g jalan2 kat jalan tar...dpt mkn ABC..puas arhh...

Anonymous said...

Share.ws - [url=http://tinyurl.com/sharews-signup]Share.ws [/url]
Join one of the best and new file sharing servers, start now, earn money uploading. Or earn money as upload affiliate. Join now.