Friday, June 15, 2012

untuk yang teristimewa

bismillahirahmanirahim
assalamualaikum
 dedikasi istimewa ini saya tujukan untuk sahabat saya yang bersama saya lebih kurang setahun lebih.. bermula bulan 5 2011 hinggalah last day kami bersama..
seorang yang ungguh baik budi pekertinya,menyenangkan hati bila memandangnnya..
sejarah bermulanya derap langkah bersamanya bila kami mendaftar bilik bersama-sama..itu pun secara tidak sengaja..
untuk beliau saya ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi untuk berbilik dengan saya disaat orang lain xnak pun sebilik dengan saya :-) hehehe

memang kami xrapat pun..memang kami jarang jumpa walau sebilik..memang kami jarang bercakap.. kami sama course tapi kami berlainan major..mungkin ini yang menyebabkan kami jarang berhubung.. tpi jauh di sudut hati saya, saya amat berbangga memilikinya sebagai sahabat saya..dia sungguh berbeza dengan yang lain dan dia sungguh hebat..

untuk dia saya nak ucapkan ribuan dan jutaan terima kasih
 ~kerana dia..saya masih mempunyai teman
~kerane dia..saya masih boleh bersuara dan bercakap walau di bilik sendiri
~kerana dia..semangat untuk study masih ada
~kerana dia..yang selalu menolong saya
~kerana dia..sudi mendengar coleteh saya
~kerana dia..yang sudi mengejutkan saya dari "lena" yang panjang
~kerana dia..saya masih berjuang di sini
~kerana dia saya lebih kenal orang disekeliling saya
~kerana dia..saya kenal "jalan ke library"
~kerana dia...saya amat kagun dengannya

 berjuang tanpa putus asa..menolong sesiapa tanpa mengira siapa dia..berjuang tanpa mengenal penat dan dia adalah



Nur 'Atikah bt Shuhaimi

Happy Birthday Tikah
May Allah Bless You


Allahumma firlaha..warhamha...
Allahumma faqihha fi ddin wa'alimha bita'wil

untuk tikah semoga misi untuk dijalankan cuti nanti berjaya..semoga semuanya berjalan dengan lancar..semoga Allah permudahkan urusanmu..semoga impianmu untuk menjejakan kaki di taman yang penuh dengan ilmu itu ada berkahnya. barakllahufika shadiqati

with naim
Sabak Bernam Selangor
meraikan Nadya
Meraiakan Dayah Mohammad
rumah terbuka buatan kami
 p/s : walaupun diriku tahu "dia" xakan baca post ini..namun diriku tetap akan menitipkan kalam2 semangatku untuk dirimu walau dimana dirimu berada..kerana diriku tahu "dia" xpernah tahu kewujudan bloh ini..

semoga berjaya dunia akhirat tikah..
< to be continue>

5 comments:

Nota JUMA said...

hehehee ni nak bgtau tkah ni :P eh bday tkoh bukan ke bulan julaI?

bintuawang said...

hehe...juma..ni bukan post istimewa untuk brthday la..nie post untuk....adalaaaa

zatie said...

xpe..kite tolong ckp kt tikah noh..hehe;P

bintuawang said...

hampa semua jgn habaq g kat dia..kan ada tulis tu..nanti dah siap boleh la habaq kat dia

Nota JUMA said...

hehee baik roger insyaAllah :)